Voor winkeliers - Madam Wol

Woondecoratie & Natuurkunst
Van Madam Wol

Binnenkort te koop in jouw winkel?

Beste winkelier

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn producten!

Onder het label ‘Madam Wol’ ontwerp, maak en verkoop ik exclusieve decoratiestukken en natuurkunst.

Een deel van mijn kleinere werken die eenvoudig verzonden kunnen worden verkoop ik via mijn webshop.  De meer exclusieve stukken zijn niet te koop via de webshop.  Deze zijn te bekijken op de pagina ‘Exclusief‘.

Omdat ik mij meer wil richten op het creëren van nieuwe werken zal ik deze exclusievere stukken meer en meer via de betere woonwinkels gaan verkopen.

Heb jij een winkel en / of webshop en denk je dat mijn werk mooi in jouw aanbod zou passen?  Vul dan zeker het onderstaande contactformulier in, dan neem ik snel contact met je op.

Heb je zelf geen winkel of webshop maar ken je winkels in jouw buurt waarvan je denkt dat mijn decoratie zeker in het gamma zou passen, stuur me dan even een berichtje via de contactpagina, dan neem ik snel contact op met deze winkel en dan kun je mijn werk mogelijk snel bij deze winkelier gaan bekijken.

Lees hieronder kort waar Madam Wol voor staat.  Dit zijn de waarden die mijn klanten belangrijk vinden.  Als dit aansluit bij de klanten die in jouw winkel komen, dan hoor ik dat graag!

Handmade In Belgium

Kernwaarden Madam Wol

Unieke & Exclusieve decoratie

Originele eyecatchers die passen in een landelijke of industriële omgeving

Duurzame & ambachtelijke kunst

Natuurlijke materialen brengen rust en evenwicht in jouw interieur

Authentieke & eerlijke items

Handgemaakte producten van hoge kwaliteit met oog voor mens en natuur

Ecologisch productieproces

Diervriendelijke materialen zoals wol en hout voor de milieubewuste consument

Contactformulier voor winkeliers

Heb je een (web) winkel en heb je interesse om 1 of enkele van mijn exclusieve stukken te verkopen in jouw winkel, vul dan zeker onderstaand contactformulier in, dan contacteer ik je snel met meer informatie.

Madam Wol

De website madamwol.be maakt gebruik van cookies. Dit is nodig om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen.  

Als je doorgaat naar deze website wil dat zeggen dat je hier akkoord mee bent.