Verzending - Madam Wol

Verzending
Madam Wol

Artikelen worden binnen de 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.  Ze worden vervolgens afgeleverd volgens de bij de leverancier geldende voorwaarden.  Doorgaans ontvang je je pakje 1 tot 2 dagen na de verzending.  Als producten niet binnen deze termijn verzonden zullen worden, wordt hier altijd melding van gemaakt op de website van Madam Wol.  Leveringen gebeuren door een door Madam Wol geselecteerde leverancier of door Madam Wol zelf.  

– Tarief België voor bestellingen onder de 100 €: 6,50 €.
– Tarieven Nederland voor bestellingen onder de 150 €: 8,95 €.

Gratis thuislevering : Madam wol verzendt gratis in heel België voor bestellingen vanaf vanaf 100 €
(Voor Nederland geldt een minimum bedrag van 150 €).

Verzending breekbare artikelen: 
Breekbare stukken worden niet verzonden.  Deze kunnen opgehaald worden of kunnen door Madam wol zelf worden geleverd.  In dit geval gelden andere verzendkosten.

Afhalen:
Je kan er ook voor kiezen je artikelen zelf af te halen.  In dit geval betaal je geen verzendkosten.  Artikelen kunnen op afspraak worden afgehaald in Mechelen. 

Madam Wol zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling.  De mogelijke risico’s die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper.  Madam wol kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigd raken van verzonden artikelen.  Madam Wol blijft verantwoordelijk voor de producten totdat ze afgeleverd zijn bij de transporteur.  

Madam Wol

De website madamwol.be maakt gebruik van cookies. Dit is nodig om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen.  

Als je doorgaat naar deze website wil dat zeggen dat je hier akkoord mee bent.