Retourbeleid - Madam Wol

Retourbeleid
Madam Wol

Als je niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je zonder opgave van reden de aankoop herroepen en mij het artikel terugbezorgen.  Het recht van retour geldt niet voor producten die speciaal voor jou op maat werden gemaakt.

In dit geval moet je mij binnen de 5 kalenderdagen na de levering van het product schriftelijk op de hoogte brengen dat je de aankoop wil herroepen.  Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar sigrid@madamwol.be.  Niet schriftelijk gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald.  De artikelen moet je mij binnen de 5 kalenderdagen terugzenden.  Ik hanteer deze periode van 5 dagen om de kans op beschadigingen door bijvoorbeeld huisdieren tot een minimum te beperken.

Het artikel moet in de originele verzendverpakking worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, en voldoende gefrankeerd, met vermelding van je ordernummer.  Retourzendingen zijn altijd op jouw eigen verantwoordelijkheid.  

Ik zal het aankoopbedrag van de producten uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten.  De door mij gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.  

Het product mag worden uitgepakt en geprobeerd, maar enkel ter beoordeling. Het product mag niet intensief gebruikt worden of onnodig beschadigd raken. 

Ik kan het recht op retourneren weigeren als ik vermoed dat een artikel reeds gebruikt is of als ik vermoed dat er schade werd aangebracht door iemand anders dan ikzelf.  Beschadigde producten buiten het toedoen van Madam Wol worden niet retour genomen.  Na 5 kalenderdagen vervalt het recht om te retourneren.  

Als een artikel door mij verkeerd werd geleverd, dan neem ik alle kosten voor heen- en terugzending op mij.

Madam Wol

De website madamwol.be maakt gebruik van cookies. Dit is nodig om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen.  

Als je doorgaat naar deze website wil dat zeggen dat je hier akkoord mee bent.