Handmade with love - Madam Wol
Handmade in Belgium

Handmade with love

Onlangs kreeg Madam Wol van Unizo het ‘Handmade in Belgium’ label.  Dit is een kwaliteitslabel voor makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.  In dit blogartikel vertel ik je er graag wat meer over.

Ooh wat ben ik hier trots op…  Er beweegt veel en de afgelopen weken is het wat stiller geweest rond Madam Wol maar ik ben met zoveel dingen gelijk bezig.  Hierbij dus wat meer informatie over het ‘Handmade in Belgium’ label, een authenticiteitslabel van Unizo.

Dit label geeft een garantie op de authenticiteit van het maakproces van ambachtelijke producten.  Steeds meer consumenten gaan op zoek naar echte, handgemaakte producten.  Dit label maakt het voor hen gemakkelijker om deze authentieke en handgemaakte producten te vinden bij ambachtelijke ondernemers.

Voor veel consumenten is het niet eenvoudig om de ambachtelijke ondernemers en hun producten te onderscheiden van de industriële.  Unizo reikt het ‘hib’ label dan ook enkel uit aan producenten die aan strikte criteria voldoen.  En wat ben ik blij en trots dat ik in aanmerking kwam en na de selectie dit label gekregen heb. 

Ik begrijp dat het ook voor jullie soms moeilijk is om het onderscheid te kennen tussen mijn vachten en de meeste andere vachten die elders verkocht worden.  Omdat ik het belangrijk vind dat jullie het verschil kennen tussen mijn vachten en de industriële, vaak dieronvriendelijke vachten die massaal verkocht worden, zal ik daar in mijn toekomstige blogs dieper op in gaan.  Mijn klanten zijn immers bewuste consumenten die op zoek zijn naar unieke, ambachtelijke items die op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd werden.

 

Madam Wol, dat is:

Exclusieve natuurkunst
Unieke ontwerpen
Duurzaam en ambachtelijk
Met liefde voor mens en natuur
Authentiek en eerlijk
Natuurlijke materialen
Handgemaakte kwaliteit
Ecologische productie
Diervriendelijke schapen- en alpacawol
Past in een landelijk, industrieel of Scandinavisch interieur

Kader

Van bij de start staat Madam Wol voor natuurlijke, diervriendelijke woondecoratie van ruwe schapenwol.  Samen met een mooi stuk drijfhout zijn deze wandhangers echt exclusieve pareltjes in uw interieur.  Ik ben zo blij met deze erkenning van Unizo omdat dit voor mij echt een bevestiging is voor mijn unieke en ambachtelijke producten!

Schapentoeven Madam Wol

2 reacties op “Handmade with love”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Madam Wol

De website madamwol.be maakt gebruik van cookies. Dit is nodig om jou als bezoeker een optimale website ervaring te bezorgen.  

Als je doorgaat naar deze website wil dat zeggen dat je hier akkoord mee bent.